Rolletje in de nieuwe Jobs-film? Universal zoekt figuranten

Door: Raymon Mens - 0 reacties

De biografische film over het leven van Steve Jobs heeft inmiddels alle mogelijke tegen­slagen wel gehad. Van acteurs die stoppen tot het compleet wisselen van studio. Nu alles weer in kannen en kruiken is, kan het filmen in januari van 2015 beginnen.

Voor de opnamen worden nog figuranten gezocht die betaald een klein rolletje op zich willen nemen. Altijd al eens engineer, stagiair, pers of marketeer willen spelen én onderdeel willen zijn van een Steve Jobs-film? Dan is dit je kans. Je moet wel in Silicon Valley zijn en er niet al te hip uitzien.

Het castingbureau van Universal Pictures zoekt mannen en vrouwen tussen de 18 en 40 die op gebied van kledingstijl in de 80’s en 90’s passen. Dat wil zeggen: compleet met lang haar, krullen of met slagje. Gezichtsbeharing en bakkebaarden zijn een plus bij mannen. Nij vrouwen wordt een flinke bos natuurlijk haar zonder kleur verwacht.

Je wordt verwacht heel januari flexibel beschikbaar te zijn in de omgeving van Silicon Valley. Nu heeft de gemiddelde Nederlander geen tweede huis is San Fran, maar als je écht wil is via Craigslist een tijdelijk onderkomen te regelen.
80s-trends-FASHION-men
In de film wordt Steve Jobs gespeeld door Duitse acteur Michael Fassbender. Komiek Seth Rogen gaat waarschijnlijk de rol van Steve Wozniak op zich nemen. De film zal uit drie delen van ieder 30 minuten bestaan, waarin backstage bij een grote Apple-aankodiging wordt teruggekeken. De Jobs-film is gebaseerd op de biografie geschreven door Walter Isaacson. Waarschijnlijk is de film half 2015 te zien.

Reacties

0 reacties