Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 12 december 2014

Populaire BookBook-hoezen nu ook voor iPhone 6 (Plus)

Accesoiremaker Twelve South heeft nieuwe versies van zijn populaire BookBook-hoesjes voor de iPhone uitgebracht. Er is een versie voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan het assortiment toegevoegd. Uiteraard in de bekende, klassieke stijl van BookBook.

De BookBook-hoezen zien eruit als een klein boekje en vormen een combi­natie van een portemonnee, een standaard en een uitneembare case voor de iPhone. Dat laatste is handig in bijvoorbeeld de auto of wanneer je je telefoon even aan iemand anders wil geven, zonder al je pasjes mee te geven.

In BookBook voor iPhone 6 is plaats voor 4 pasjes en bevat een groot vak voor geld. In BookBook voor iPhone 6 Plus kunnen vijf pasjes. De cases van zijn van hoge kwaliteit leer en werden enkele jaren terug al eens genomineerd voor een OMT Award.

BookBook voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus is te koop op de website van Twelve South, maar binnen enkele dagen ook bij je favoriete Apple Premium Reseller, de (Online) Apple Store of andere retailers. De hoezen komen in twee kleuren (zwart en bruin) en de adviesprijs is € 59,99.


Reageer op artikel:
Populaire BookBook-hoezen nu ook voor iPhone 6 (Plus)
Sluiten