Populaire BookBook-hoezen nu ook voor iPhone 6 (Plus)

Door: Raymon Mens - 9 reacties

Accesoiremaker Twelve South heeft nieuwe versies van zijn populaire BookBook-hoesjes voor de iPhone uitgebracht. Er is een versie voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan het assortiment toegevoegd. Uiteraard in de bekende, klassieke stijl van BookBook.

De BookBook-hoezen zien eruit als een klein boekje en vormen een combi­natie van een portemonnee, een standaard en een uitneembare case voor de iPhone. Dat laatste is handig in bijvoorbeeld de auto of wanneer je je telefoon even aan iemand anders wil geven, zonder al je pasjes mee te geven.

In BookBook voor iPhone 6 is plaats voor 4 pasjes en bevat een groot vak voor geld. In BookBook voor iPhone 6 Plus kunnen vijf pasjes. De cases van zijn van hoge kwaliteit leer en werden enkele jaren terug al eens genomineerd voor een OMT Award.
bookbook-modus
BookBook voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus is te koop op de website van Twelve South, maar binnen enkele dagen ook bij je favoriete Apple Premium Reseller, de (Online) Apple Store of andere retailers. De hoezen komen in twee kleuren (zwart en bruin) en de adviesprijs is € 59,99.


bookbook6-1
bookbook6-2
bookbook6-3-crop

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  brandrob

  Super, ik gebruik ook nog altijd naar volle tevredenheid mijn BookBook (voor iPhone 5)! Al vind ik die nieuwe camera cutout wel heel lelijk..

 • Profielfoto
  Raf.be

  Iedere keer dat je je telefoon gebruikt op een publieke plaats, adverteer je de lokatie van je geld en kredietkaarten aan potentiële pickpockets. Sorry, heb nooit het nut begrepen hiervan.

 • Profielfoto
  hokkie

  Dan ben ik erg blij met mijn Zenus hoesje… handgemaakt, met serienummer!
  http://www.hoesjesenmeer.nl/nl/zenus-iphone-6-vintage-diary-dark-brown.html

 • Profielfoto
  sunderland

  Dit bedrijf heeft vele accessoires voor allerlei Apple producten. Alles van zeer hoge kwaliteit. Wanneer ik een accessoire wil bestellen kijk ik eerst op hun site.

  Een echte aanrader!

 • Profielfoto
  Targaryen

  Hoge kwaliteit? Althans niet tijdens de eerste uitgave van de BookBook. Ik heb de hoes destijds gekocht toen hij pas uitgebracht werd. Na een half jaar kwam het leer los.

 • Profielfoto
  THX-1138

  Ik heb een Decoded wallet. Bevalt prima, maar hetgeen ik van de BookBook wel mooi vind is dat je de telefoon makkelijk kan losmaken van de Wallet. Dat is bij de Decoded wel even anders.. Voordeel van de Decoded is dat hij superdun is.

 • Profielfoto
  EagerB0bNerd

  Handig misschien maar verder wel heel, heel erg lelijk.
  Nou kunnen anderen het wel mooi vinden, smaken verschillen tenslotte.
  Maar het blijft vreemd dat mensen het blijkbaar nodig vinden hun state of the art smartphone te omhullen met een quasi antiek fakebook, compleet met semi klassieke typografie en oud gemaakte nep goudopdruk.

 • Profielfoto
  recoiller

  De eerste hoezen waren bagger kwaliteit.
  De Bookbook voor de iphone 4 was van leer, veel slijtage maar in ieder geval echt leer.
  De Bookbook voor de iPhone 5 was slijtvaster maar van extreem lelijk nepleer dat helemaal wit werd na verloop van tijd.
  Als de rug van hetzelfde materiaal is als dat van die voor de iPhone 5 dan kun je dit beter laten liggen. Kijk op internet hoeveel klachten er staan.

 • Profielfoto
  Noest

  Lekkere iCentre sponsor site is het hier dan toch geworden…..

  Ooit was de community er al bang voor toen er een samenwerking werd aangegaan met iCentre, en nu is het dan ook werkelijkheid geworden.