Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 24 december 2014

OMT wenst je fijne feestdagen!

Het is tijd om je Mac af te sluiten, je iPhone in je zak te stoppen en je aandacht te richten op je familie tijdens de kerstdagen. Bij OMT doen we dat ook, waardoor het wat rustiger zal zijn op de website dan normaal. Voor het geval dat Mens Erger Je Niet op eerste kerstdag en de meubelboulevard op tweede kerstdag gaan vervelen, hebben we een paar OMT-tips uit de oude doos:

1. Beluister OMT’s eigen Apple Kerstvertelling in 5 delen uit 2012. Dit gesproken verhaal, gebaseerd op de Christmas Carol van Charles Dickens, speelt in Cupertino en volgt Tim Cook in de rol van Scrooge. Verder zijn er rollen voor Scott Forstall, Phil Schiller, Walt Mossberg, John Gruber en David Pogue.

De Apple Kerstvertelling is gratis te beluisteren als podcast. Heb je Apple-vrienden in verre buitenlanden? Voor hen staat een Engelstalige versie klaar van hetzelfde verhaal.

2. Zet je printer aan en pak een schaar en lijm:  De OMT Apple Kerststal (download hier) uit 2011 staat garant voor een paar uur ontspanning voor de hele familie. De cast is bijna gelijk aan die van de Apple Kerstvertelling. Onderstaande video laat je zien hoe je ‘m bouwt.

3. Kijk en luister dan naar OMT’s kersthit Kerstmis in Cupertino uit 2010, weergaloos uitgevoerd door Sjarrel & Sjaan.

Hoe je de dagen ook doorkomt, de crew van One More Thing wenst je in ieder geval hele fijne feestdagen!

Reageer op artikel:
OMT wenst je fijne feestdagen!
Sluiten