Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 12 december 2014
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe iCentre Wijchen in het teken van ‘smart home’

Je kunt dit weekend naar de nieuwe Blendle Store in Utrecht om kranten te scheuren, maar ook naar de nieuwe winkel van Apple Premium Reseller iCentre in Wijchen. De winkel opent zaterdag 13 december om 09:30 uur zijn deuren aan de Burchtstraat 7.

Het is een pilot store die in het teken staat van ‘iCentre Home’. Dat wil zeggen dat je kunt ervaren hoe je met een app op je iPhone bijvoorbeeld de lampen aan doet, kachel hoger of lager zet of de TV bedient. Er is een huiskamer in de winkel ingericht waarbij alles ‘app enabled’ met elkaar verbonden is.

De huiskamer in de winkel

Ter ere van de opening is er ook een extraatje. Niet alleen apparaten in huis zijn met een iPhone te bedienen, de nieuwe BMW i3 ook. Ter ere van de opening staat deze voor de deur van de winkel. Medewerkers van iCentre laten het je daar zelf uitproberen.

De futuristische BMW i3 staat zaterdag voor de deur bij iCentre Wijchen.

Een ‘smart home’ is een trend die afgelopen jaar flink aan populariteit heeft gewonnen. Ook Apple doet mee met HomeKit dat tijdens WWDC 2014 werd geïntroduceerd. Bekende voorbeelden van apparatuur voor in een slim en verbonden huis zijn de Nest Thermostaat en Hue-lampen van Philips.

Verder ziet de winkel er vertrouwd uit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuwe iCentre Wijchen in het teken van ‘smart home’
Sluiten