Komst Apple Store Brussel nu officieel

Door: Raymon Mens - 7 reacties

Tot nu toe bestond het alleen in geruchten, maar nu heeft Apple het zelf ook bevestigd. De eerste Belgische Apple Store gaat er komen. Vandaag verschenen vacatures op de Apple-website waarin winkelpersoneel voor een Belgische Apple Store gezocht wordt.

De website vermeldt Brussel als standplaats. Dat is in lijn met eerdere informatie die de Belgische krant Le Soir naar buiten bracht. Brussel krijgt een ‘flagship store’ in het prestigieuze woon-winkelgebied Le Toison d’Or waarvan de bouw zich in afrondende fase bevindt.

Schermafbeelding 2014-12-05 om 10.51.44
Diverse vacatures voor een Apple Store in Brussel.

Het pand dat Apple zal betrekken, bestaat uit 1500m2 winkeloppervlak en heeft de beschikking over een mezzanine. Waarschijnlijk opent de eerste Apple Store van België in september van 2015.

Brussel is nog maar het begin. Na het eerste “vlaggenschip” in Europese hoofdstad, zou Apple in ook het Post Plaza Shopping Center in Gent een winkel openen. OMT berichtte eerder op basis van lokale bronnen al dat deze winkel in Apple’s planning stond. Over de derde Belgische Apple Store, die volgens de geruchten in Antwerpen komt, is nog niets bekend.

brussel-apple-store-aanbouw
Het woon-winkelgebied in Brussel is momenteel in aanbouw.

Tipgevers: Ruben en Bram

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Zakske

  Het is te hopen dat ze genoeg beveiliging inhuren, want Easy-M in de Dansaertstraat sluit binnenkort de deuren wegens het hoge aantal overvallen. Brussel; altijd gezellig.

 • Profielfoto
  jackybe67

  Ik sta daar nu ook niet op te springen om naar Brussel te gaan. Ben altijd blij dat ik er weer buiten ben.:-)

 • Profielfoto
  Tony smeT

  Of je zou ook blij kunnen zijn…

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Nou ja, gelukkig hoeven ‘wij’ er niet persé heen.:)
  Keus genoeg binnen – en vlak buiten – Nederland.

 • Profielfoto
  FotoDirk

  Er zijn nog 2 andere Easy-M winkels in Brussel die wel open blijven. En ook de Toison ‘d Or ligt helemaal aan de andere kant van Brussel dan de Dansaertstraat.
  Er zijn in elke stad veilige en onveilige buurten.

 • Profielfoto
  gipsman

  La capitale de l’Europe a besoin de beaucoup plus de Magasins de Pomme.

 • Profielfoto
  KR1275

  Inderdaad… Ik vind Brussel de grootste rotstad van Europa. Het hele centrum zit vol met oplichters. In vrijwel geen enkel restaurant word je eerlijk behandeld. De mensen zijn verschrikkelijk onbeschoft. Zo’n contrast met Antwerpen, dat is het tegenovergestelde. België: splits je maar op. Vrolijk en vriendelijk Vlaanderen is beter af zonder dat aso-Wallonië. Apple wist dit zeker nog niet. Antwerpen was een betere keuze geweest.