Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 december 2014

Komst Apple Store Brussel nu officieel

Tot nu toe bestond het alleen in geruchten, maar nu heeft Apple het zelf ook bevestigd. De eerste Belgische Apple Store gaat er komen. Vandaag verschenen vacatures op de Apple-website waarin winkelpersoneel voor een Belgische Apple Store gezocht wordt.

De website vermeldt Brussel als standplaats. Dat is in lijn met eerdere informatie die de Belgische krant Le Soir naar buiten bracht. Brussel krijgt een ‘flagship store’ in het prestigieuze woon-winkelgebied Le Toison d’Or waarvan de bouw zich in afrondende fase bevindt.

Diverse vacatures voor een Apple Store in Brussel.

Het pand dat Apple zal betrekken, bestaat uit 1500m2 winkeloppervlak en heeft de beschikking over een mezzanine. Waarschijnlijk opent de eerste Apple Store van België in september van 2015.

Brussel is nog maar het begin. Na het eerste “vlaggenschip” in Europese hoofdstad, zou Apple in ook het Post Plaza Shopping Center in Gent een winkel openen. OMT berichtte eerder op basis van lokale bronnen al dat deze winkel in Apple’s planning stond. Over de derde Belgische Apple Store, die volgens de geruchten in Antwerpen komt, is nog niets bekend.

Het woon-winkelgebied in Brussel is momenteel in aanbouw.

Tipgevers: Ruben en Bram

Reageer op artikel:
Komst Apple Store Brussel nu officieel
Sluiten