Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 december 2014
Leestijd: 1 minuut

iOS 8.1.2 brengt bugfixes en herstelt gekochte ringtones

Apple heeft dinsdagavond iOS 8.1.2 uitge­bracht, het is een kleine update voor iOS 8 en bevat een beperkt aantal bugfixes. iOS 8.1.2 is op de gebruikelijke wijze ‘over the air’ te down­loaden en afhankelijk van het iOS-apparaat ongeveer 30 MB groot.

Het grootste probleem dat opgelost wordt, zijn verdwenen ringtones. Via de iTunes Store is het mogelijk om ringtones te kopen, maar deze waren in iOS 8.1.1 niet zichtbaar. iOS 8.1.2 biedt de mogelijkheid om gekochte ringtones terug te zetten. Apple omschrijft in een support-document hoe.

Gebruikers die de TaiG-jailbreak hebben geïnstalleerd, krijgen de software-update niet over the air aangeboden. Gezien de kleine hoeveelheid bugfixes, zouden jailbreakers ervoor kunnen kiezen deze update over te slaan. Wie wel gaat updaten; de jailbreak-software is bijgewerkt en werkt ook met iOS 8.1.2.

Nog even over die gekochte ringtones. In de hoogtijdagen van Crazy Frog zou het verdwijnen van gekochte ringtones van je telefoon ongetwijfeld groot nieuws zijn. Maar worden die anno 2014 nog gebruikt?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 8.1.2 brengt bugfixes en herstelt gekochte ringtones
Sluiten