Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 december 2014

iCentre Zeist verwoest door ramkraak

Apple Stores en Apple Premium Resellers zijn vaak slachtoffer van ramkraken. Dinsdagnacht was het opnieuw raak in Zeist, daar braken onbekenden met grof geweld in bij een filiaal van iCentre. De pui van de winkel aan de Slotlaan werd geramd met een gestolen auto.

De ramkraak werd omstreeks 04:30 uur gepleegd en had een enorme ravage tot gevolg. Het is nog niet bekend wat de daders hebben gestolen. De auto bleef achter in de pui maar is inmiddels weggesleept. Volgens getuigen ging het om drie mannen die met een andere auto zijn gevlucht.

De politie heeft een groot onderzoek opgezet en zoekt getuigen. De winkel blijft dinsdag gesloten totdat de herstelwerkzaamheden zijn afgerond. iCentre laat weten naar verwachting woensdagochtend weer open te gaan.


Ramkraken op Apple Stores en Apple Premium Resellers vinden vaak na de release van nieuwe Apple-producten plaats. Zo braken criminelen vorig jaar in december kort na elkaar bij de Apple Store in Haarlem en Berlijn in.

[Update 17/12/2014: Inmiddels is de winkel weer open]
[Tipgever: Willem]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iCentre Zeist verwoest door ramkraak
Sluiten