Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 december 2014
Leestijd: 2 minuten

Docked: Slimste iPhone-hoes uit eigen land

Wat valt er nog te verbeteren aan een hoes voor de iPhone? Ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Nederlander Rishi Soekhoe had wel een idee en maakte de Docked: 6 pocket. Een hoes speciaal voor de iPhone 6 die zowel veilig, praktisch als stijlvol is.

Docked 6 pocket is ontstaan omdat de iPhone 6 volgens Soekhoe met sleeve of hoes te groot wordt en niet fijn in een broekzak zit. De Nederlander startte een succesvolle Kickstarter voor een eigen ontwerp dat aan je broek in plaats van in je broekzak zit. Een slim sluitmechanisme maakt het af.

In onze talkshow OMT LIVE left Rishi kort uit hoe Docked precies werkt en waarom het zo handig is:

https://youtu.be/wuHj3OeAao8?t=56m24s

Niet in je broekzak, maar aan je broek
De 6 pocket hangt aan je broek of riem, maar kan ook half in je broekzak zitten. Dat is prettiger voor jou en je iPhone. Je hebt zo geen enorm object in je broekzak wat je kan belemmeren tijdens het lopen of fietsen. Ook je iPhone is beter af zonder al die druk en buigingen in je broekzak. Herinner je je bendgate nog?

Magnetisch maar diefstal-proof
De hoes bestaat uit twee delen. Je maakt het eerste deel met een lus vast aan je broek of riem. Het tweede deel is de hoes zelf, deze klemt magnetisch op het eerste deel. Om te voorkomen dat je iPhone gestolen wordt, is Docked maar op een manier los te krijgen, namelijk door de hoes 180 graden te draaien. Een klemmechanisme houdt alles stevig op zijn plaats.

Op Kickstarter is Docked succesvol gefund en volop in productie. De eerste levering vindt nog deze maand plaats en in januari volgt een tweede ronde waar je je nog voor kunt aanmelden. Wat kost dat Hollands vernuft? 39 euro voor de iPhone 6 en 44 euro voor iPhone 6 Plus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Docked: Slimste iPhone-hoes uit eigen land
Sluiten