Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 december 2014
Leestijd: 1 minuut

Dit jaar toch kerstboom voor Apple Store Den Haag

De bouw van de Apple Store in Den Haag kende vorig jaar maar één wanklank, de kerstboom die al jaren in de Passage stond. Apple wilde deze niet meer voor zijn winkel omdat deze het zicht zou belemmeren. Dat leidde tot flink wat protest.

Onder de Store nog niet geopend was, besloot Apple onder grote druk de boom vorig jaar alsnog toe te laten. Maar ook nu de Apple Store geopend is, siert de boom de Haagse Passage op zijn oude plek, midden in de Passage. Apple lijkt definitief van gedachte veranderd.

OMT’er Helena maakte gisteravond foto’s van de kerstboom die inmiddels volle glorie in opgetuigd. Compleet met 3000 ballen en ontelbaar veel lichtjes.


Vorig jaar liepen de gemoederen om de kerstboom hoog op. Op de houten schotten die voor de Apple Store stonden, werden leuzen geschreven en een lokale partij stelde schriftelijk vragen over het verdwijnen van de boom. OMT-lezer Michel klom in de Pen en stuurde een e-mail naar Tim Cook, waar hij een persoonlijk antwoord van de Apple CEO op kreeg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit jaar toch kerstboom voor Apple Store Den Haag
Sluiten