Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 23 december 2014

De Russen kunnen weer Apple kopen

Nadat Apple vorige week onverwacht de deuren van de Russische Online Apple Store sloot, zijn ze gisteren even onverwacht weer open gegaan. Zo kunnen de Russen toch nog hun zuurverdiende kerstcadeautjes uit Cupertino onder de kerstboom leggen.

Er moet echter wel een stuk dieper in de buidel worden getast voor al deze elektronische heerlijkheden. 35% dieper om precies te zijn. Apple zag zich genoodzaakt om de prijzen aan te passen omdat de Roebel de afgelopen weken 50% van z’n waarde was kwijtgeraakt.

Eerder al had Apple de prijsmatrix voor Apps aangepast in de Russische App Store. Ontwikkelaars kregen hierdoor weer wat meer Roebels voor hun verkochte Apps. Als gevolg van de onrust in de Oekraïne, de lage olieprijs en het machogedrag van Poetin gedraagt de koers van de Roebel zich al enige weken als een Super G afdaling. Het kan daarom zomaar zijn dat de prijzen binnenkort weer worden aangepast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Russen kunnen weer Apple kopen
Sluiten