Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 december 2014

Chars: Toetsenbord met alleen speciale tekens

Je kunt er geen zinnig woord mee typen, maar toch is Chars een erg handig toetsenbord. Als je wel eens op zoek bent geweest naar een © of een ™ of een ® op je iPhone of iPad, dan snap je het nut van een toetsenbord dat alleen is gemaakt voor speciale tekens meteen.

Chars is een gratis toetsenbord met speciale unicode-tekens overzichtelijk opgesplitst in 6 tabjes. Het is een toetsenbord dat je misschien niet dagelijks gebruikt, maar wat handig is om bij de hand te hebben.

Het toetsenbord is na het downloaden op de gebruikelijke manier te installeren via Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Toetsenborden > Voeg toetsenbord toe…. Voordat je het weet type je moeiteloos ≈ en ±.
Downloaden en installeren
Chars is compatibel met iPhone en iPad en veriest minimaal iOS 8.

  • Chars (iOS Universeel) – Gratis
Reageer op artikel:
Chars: Toetsenbord met alleen speciale tekens
Sluiten