‘Bose volgende week terug in Apple Store’

Door: Raymon Mens - 2 reacties

Eerder dit jaar haalde Apple alle producten van Bose uit de Apple Store, ook online werd niets meer van Bose verkocht. Oorzaak zou een conflict zijn dat Beats en Bose hadden over een patent en de hoodtelefoons die door NFL Footballspelers gedragen worden.

Inmiddels is dat conflict beslecht en zullen speakers, hoofdtelefoons en andere accessoires van Bose volgende week weer in de Apple Store te koop zijn. Dat meldt de Franse website iGen op basis van bronnen binnen een Apple Store, er zou weer nieuwe voorraad van Bose binnenkomen.

Bose was niet alleen al lange tijd te koop in zowel de offline als Online Apple Stores, maar ookĀ hofleverancier vanĀ hoofdtelefoons bij iPods die als demo opgesteld stonden. Deze werden vervangen door hoofdtelefoons van Beats.
bose-headphones-apple-store-16x9
Het conflict tussen Apple en Bose ging om een patentzaak tegen Beats. Hierin wilde Bose wil een verkoopverbod op koptelefoons van Beats. Daarnaast is Bose hoofdsponsor van de National Football League, daarbij eist het dat spelers geen Beats dragen in het bijzijn van televisiecameraā€™s.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    polansky

    Tsja het hoekje met Dr. Dre producten is altijd erg rustig…

  • Profielfoto
    Undaunted

    Treurnis voor de audiofiel dat Apple zich Ć¼berhaupt heeft ingelaten met die twee bedrijven.