Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 9 december 2014

‘Bose volgende week terug in Apple Store’

Eerder dit jaar haalde Apple alle producten van Bose uit de Apple Store, ook online werd niets meer van Bose verkocht. Oorzaak zou een conflict zijn dat Beats en Bose hadden over een patent en de hoodtelefoons die door NFL Footballspelers gedragen worden.

Inmiddels is dat conflict beslecht en zullen speakers, hoofdtelefoons en andere accessoires van Bose volgende week weer in de Apple Store te koop zijn. Dat meldt de Franse website iGen op basis van bronnen binnen een Apple Store, er zou weer nieuwe voorraad van Bose binnenkomen.

Bose was niet alleen al lange tijd te koop in zowel de offline als Online Apple Stores, maar ook hofleverancier van hoofdtelefoons bij iPods die als demo opgesteld stonden. Deze werden vervangen door hoofdtelefoons van Beats.

Het conflict tussen Apple en Bose ging om een patentzaak tegen Beats. Hierin wilde Bose wil een verkoopverbod op koptelefoons van Beats. Daarnaast is Bose hoofdsponsor van de National Football League, daarbij eist het dat spelers geen Beats dragen in het bijzijn van televisiecamera’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Bose volgende week terug in Apple Store’
Sluiten