Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 23 december 2014

Apple zet Tumblr in voor iTunes-likes

Ken je Ping nog? Het ‘sociale netwerk’ dat Apple in iTunes 10 gebouwd had om de strijd aan te gaan met Facebook en Twitter? Mensen willen het over meer hebben dan alleen muziek en daarom was Ping geen lang leven beschoren. Apple heeft ervan geleerd.

Daarom zet Apple nu ‘microblog’ Tumblr in. Hierop heeft Apple een iTunes-blog geopend waarin de hoogtepunten van 2014 op een rij worden gezet. Muziek, films, TV-series en boeken. Het komt allemaal aan bod in mooie illustraties, animaties en video’s.

Muziek, Films, TV en boeken. Mooi om te delen…

Lezers kunnen de items makkelijk delen op Twitter en Facebook. Tumblr-gebruikers kunnen de content liken en overnemen op hun eigen Tumblr-blog. Wat opvalt is dat de items geen directe link bevatten naar iTunes. Blijkbaar gaat het Apple meer om het vieren van mooie content dan het stimuleren van verkoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple zet Tumblr in voor iTunes-likes
Sluiten