Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 december 2014
Leestijd: 1 minuut

Alweer ramkraak op iCentre in Bussum

Met de feestdagen in aantocht, lijken Apple-producten populairder dan ooit bij het dievengilde. Afgelopen dinsdag werd iCentre in Zeist verwoest door een ramkraak. In de nacht van woensdag op donderdag was het opnieuw raak bij een winkel in Bussum.

Rond 04:00 uur in de nacht werd met een auto door een ruit aan de zijkant van de winkel gereden. De dieven maakten enkele demo-modellen buit. Het is de tweede keer dat de APR in Bussum het slachtoffer is van een ramkraak. In februari van dit jaar werd ook al ingebroken.

Omdat niet de hele pui, maar een raam aan de zijkant werd vernield, kon de winkel vandaag gewoon open gaan. Er is nog wel veel schade zichtbaar.

De ramkraak vond omstreeks 04:00 uur plaats.

Ramkraken op Apple Stores en Apple Premium Resellers vinden vaak na de release van nieuwe Apple-producten plaats. Zo braken criminelen vorig jaar in december kort na elkaar bij de Apple Store in Haarlem en Berlijn in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.