Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 november 2014

WhatsApp krijgt langverwachte iPhone 6-update

WhatsApp ziet er ineens een stuk beter uit op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De populaire messenger heeft na lang wachten een update vrijgegeven die ondersteuning heeft voor het 4,7- en 5,5-inch scherm van de nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Naast plaats voor meer chats onder elkaar in het gesprekken-overzicht, is ook meer tekst zichtbaar in gespreksvensters. Zeker wanneer het toetsenbord in beeld staat, is dit een welkome verbetering. De update die versie 2.11.14 heeft meegekregen omvat verder niets spannends.

De blauwe vinkjes kunnen overigens nog niet uit. Een update die dat mogelijk maakt, volgt waarschijnlijk binnen enkele weken of maanden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WhatsApp krijgt langverwachte iPhone 6-update
Sluiten