Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 november 2014
Leestijd: 1 minuut

‘Stalen Apple Watch gaat $500 kosten, goud voor $4000’

Het enige dat Apple over de prijs van de Apple Watch heeft gezegd, is dat het horloge vanaf 350 dollar verkrijgbaar zal zijn. Al snel werd aangenomen dat die prijs voor de Sport-editie was. Nieuwe geruchten bevestigen dit en geven de prijs van de andere edities.

Volgens het redelijk betrouwbare iGen.fr gaat de Apple Watch van roestvrij staal 500 dollar kosten. Golddiggers moeten de knip verder opentrekken. De Apple Watch Edition in 18-karaats goud gaat volgens de geruchten voor 4000 tot 5000 dollar over de toonbank.

De genoemde prijzen zijn alleen voor het horloge zelf. Een bandje moet volgens iGen apart aangeschaft worden. Apple biedt zes bandjes aan die om alle Apple Watch-edities passen. De prijs van de bandjes is onbekend.

Hoewel aanvankelijk weinig over de Apple Watch bekend was, wordt langzaam maar zeker meer bekend. Zo heeft Apple-topvrouw Angela Ahrendts recent verklapt dat het horloge in de lente verkrijgbaar zal zijn. Jony Ive onthulde dat de Apple Watch een stille wekker krijgt die je met klopjes op je pols wekt. Als laatste wist DisplaySearch te melden dat het scherm een resolutie van 240 bij 320 pixels heeft. Daarmee komt de pixeldichtheid van het kleine model op 299 pixels per inch (ppi), bij de grotere versie is het 261 ppi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Stalen Apple Watch gaat $500 kosten, goud voor $4000’
Sluiten