Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 november 2014
Leestijd: 1 minuut

Prynt maakt een échte Polaroid-camera van je iPhone

Een Polaroid met je iPhone maken? Daar is een filter in Instagram voor. Maar dat levert nog steeds niets tastbaars op. Met de Prynt-case voor smartphones wordt het mogelijk om een écht Polaroid-printje vanaf de iPhone te maken. Het is een kleine printer in een hoes.

In de hoes, die van flink formaat is, kan een iPhone of Android-toestel geklikt worden. Door de ingebouwde Lightning-aansluiting kan meteen een foto gemaakt worden of een bestaande foto geprint. Zo kun je een leuke selfie niet alleen op Instagram, maar ook fysiek met iemand delen.

De makers van Prynt lieten aan TechCrunch zien hoe het werkt:
[jwplayer file=”http://www.4703.nl/omt/518513948.mp4″ image=”http://cdn.onemorething.nl/uploads//2014/11/prynt-actie.png”]

Er is momenteel nog maar één prototype van de case, maar de Franse startup hoopt door middel van een Kickstarter-campagne hun Polaroid-hoes volgend jaar voor 99 dollar op de markt te brengen. Het prototype doet momenteel 50 seconden over een printje, maar de consumentenversie zal binnen 30 seconden kunnen printen en 10 tot 30 velletjes papier bevatten.

Polaroid met Augmented Reality
Het leukste aan Prynt is misschien wel de Augmented Reality-Functie. De app neemt enkele seconden voor het maken van de foto al op. Het filmpje is vervolgens te bekijken door de geprinte foto voor de camera te houden. Een soort fysieke snapchat.

Prynt verschijnt binnenkort op Kickstarter. Doet het ongetwijfeld goed onder de kerstboom, volgend jaar dan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prynt maakt een échte Polaroid-camera van je iPhone
Sluiten