Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 november 2014

OS X 10.10.1 Yosemite beta 1 rekent af met Wifi-problemen

Naast een eerste betaversie van iOS 8.1.1, heef Apple in de nacht van maandag op dinsdag ook een eerste testversie van OS X 10.10.1 Yosemite uitgebracht. Net als bij iOS staan bugfixes centraal. De beta is alleen voor ontwikkelaars, niet voor publieke testers.

Apple vraagt betatesters te focussen op Wi-Fi, e-mail met exchange en het notificatiecentrum. Hoewel er geen releasenotes zijn vrijgegeven is het vrijwel zeker dat OS X 10.10.1 een einde moet maken aan wijdverspreide problemen met Wi-Fi die gebruikers van OS X Yosemite ervaren.

OS X 10.10.1 wordt de eerste update voor Yosemite dat op 16 oktober uitgebracht werd. Ontwikkelaars kunnen nu testen, de definitieve versie van Yosemite 10.10.1 wordt over enkele weken verwacht.

Reageer op artikel:
OS X 10.10.1 Yosemite beta 1 rekent af met Wifi-problemen
Sluiten