Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 november 2014

Online Apple Store krijgt flink redesign

Precies op tijd voor ‘sinterkerst’ heeft de Online Apple Store een sfeervolle makeover gekregen. Er is nu meer ruimte voor Beats-producten en er worden grotere productfoto’s gebruikt, waarop vaak close-ups in plaats van het hele product te zien zijn.

Als aanvulling op de producten heeft iedere pagina een mooie header met daarop mensen die de aangeboden Apple-producten gebruiken. Dit is in lijn met veranderingen in de fysieke Apple Stores waar de grote posters aan de muur sinds kort ook mensen die Apple-producten gebruiken tonen.

Is het een verbetering? Neem een kijkje en laat het in een reactie op dit artikel weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Online Apple Store krijgt flink redesign
Sluiten