Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 november 2014

Nieuwe iPhone 6-commercials: Continuity en Gaming met de A8-chip

Apple heeft twee nieuwe iPhone-commercials uitgebracht. Jimmy Fallon en Justin Timberlake praten de spots opnieuw aan elkaar. De eerste commercial gaat over Continuity, de functie in iOS 8 die het onder andere mogelijk maakt om vanaf andere Apple-apparaten met een iPhone te bellen.

http://www.youtube.com/watch?v=SrxtbB-z2Sc

In de tweede commercial wordt benadrukt dat de nieuwe A8-chip in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus geweldig is voor gaming. De twee spelen Vainglory, dat spel werd tijdens de Keynote in september ook gebruikt om de kracht van de iPhone 6 te laten zien.

http://www.youtube.com/watch?v=3CEa9fL9nS0
Jimmy Fallon en Justin Timberlake zijn graag geziene gasten in iPhone-commercials. De eerste spots voor de nieuwe Apple-telefoons werden ook door de komiek en zanger ingesproken.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPhone 6-commercials: Continuity en Gaming met de A8-chip
Sluiten