Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 november 2014
Leestijd: 1 minuut

Netflix streamt nu Full HD op iPhone 6 Plus

Bezitters van een iPhone 6 Plus met Netflix-abonnenement krijgen een extraatje. Voortaan doet een flim of serie op je iPhone kijken op gebied van beeldkwaliteit niet meer onder voor de TV. De streamingdienst stuurt voortaan 1080p Full HD naar de iPhone 6 Plus.

Het is een van de nieuwigheden die versie 7 van de Netflix iOS-app brengt. De interface van de app is verder geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 6 en 6 Plus. De interface is niet langer opgeblazen, er wordt nu meer content op de grote iPhone-schermen weergegeven.

Waarschijnlijk weergeeft de iPhone 6 Plus nu ‘Super HD’-streams van Netflix. Deze hebben een bitrate van 7Mbit/s en zijn de hoogste kwaliteit die Netflix kan bieden. Een uurtje Orange is the New Black kost daardoor ongeveer 3GB data. Kijken of Wi-Fi is aan te raden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix streamt nu Full HD op iPhone 6 Plus
Sluiten