Levertijd iPhone 6 Plus sterk verbeterd

9 reacties

Hoewel de 4,7-inch iPhone 6 altijd redelijk snel leverbaar was in de Online Apple Store, stond de levertijd voor de iPhone 6 Plus al enige tijd op 3 tot 4 weken. Bij een aantal modellen is de levertijd nu verbeterd. Binnen 7 tot 10 werkdagen klaar voor verzending.

De levertijd van de iPhone 6 neemt ook af, alle kleuren en capaciteiten van de 4,7-inch iPhone worden 5-7 werkdagen verzonden. Alleen de 128GB iPhone 6 Plus heeft nog steeds een levertijd van 3 tot 4 weken.

Niet alle iPhone 6 Plus-modellen zijn al even goed leverbaar. Het toestel met 16 GB opslagcapaciteit is het snelst leverbaar, 7 tot 10 werkdagen. Op een 64 GB iPhone 6 Plus moet nog 2 tot 3 weken gewacht worden. Wie veel opslag nodig heeft, moet alsnog iets langer wachten.
Schermafbeelding 2014-11-21 om 10.21.47
Het is onduidelijk waarom de levertijd van de iPhone 6 Plus structureel hoger blijft. Recente cijfers wijzen uit dat de iPhone 6 wereldwijd het populairst is met een ratio van 3:1. Waarschijnlijk overtreft de vraag de productiecapaciteit. Retailers kregen vorige maand plots geen leveringen meer, maar ook deze zijn weer op gang gekomen.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  iDEOwen

  Bij T-mobile is de levertijd van de iPhone 6 64 GB in space grey 7 weken!!! Dus icm met abbonement moet je (iig bij T-mobile) nog langer wachten. In het silver is deze echter direct leverbaar.

 • Profielfoto
  BoraTDI

  Ik had mijn iPhone 6 plus 64Gb in space grey bij Vodafone met een paar dagen in huis. Viel me erg mee. Had ook verwacht dat ik er lang op zou moeten wachten.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Bij T-Mobile had ik begin oktober mijn iPhone 6 plus 64GB zilver in een week. Dus soms ging het wel snel.

 • Profielfoto
  wouwout
 • Profielfoto
  Aerea

  In de Apple Stores al sinds de lanceringen in Duitsland en Nederland wacht je nooit langer dan twee dagen. Gewoon die link van @wouwout checken, reserveren en de dag erop ophalen, hoppa.

 • Profielfoto
  FloorvN

  t-mobile binnen enkele dagen was hij binnen bij mijn T-Shop !
  6-plus 128GB

 • Profielfoto
  kris251069

  iPhone 6 plus 128GB space-grey bij Telenet in België binnen de week thuis afgeleverd.

 • Profielfoto
  Dutch_Muscle

  Niets gemerkt van levertijden, binnen 3 dagen binnen:) Kicke ding die iPhone 6!

 • Profielfoto
  Witte Haai

  Ik las recent over een mogelijke Iphone 6 Plus terugroepactie: Het TLC-flashgeheugen (128 GB) zou regelmatig crashen, en de camera filmt onscherpe beelden.

  Is hier al iets meer over bekend?