Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 november 2014

iWork for iCloud krijgt 50 nieuwe fonts, 8 nieuwe talen

iWork for iCloud heeft er 8 nieuwe talen bijgekregen. Ze diensten zijn nu beschikbaar in het Duits, Frans, Spaans, Portugees, Chinees, Arabisch en Hebreeuws. Nederlands ontbreekt nog in de iCloud-gebaseerde versies van Pages, Numbers en Keynote.

Wel bruikbaar voor Nederlanders zijn de 50 nieuws lettertypen die sinds vandaag in iWork for iCloud zijn opgenomen. Ook is het makkelijker om documenten te hernoemen dankzij de verbeterde indeling van de menubalk.

Andere verbeteringen zijn de mogelijkheid om de legenda’s van grafieken te verplaatsen en vergroten in Numbers, het verwijderen van sectie-einden ongedaan maken in Pages en verbergen van het navigatiepaneel in Keynote.

iWork for iCloud is nog steeds in beta, maar voor alle Apple-gebruikers beschikbaar via de iCloud-webportal op iCloud.com.

[H/T: Macerkopf]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iWork for iCloud krijgt 50 nieuwe fonts, 8 nieuwe talen
Sluiten