Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 november 2014
Leestijd: 1 minuut

iOS 8 nu op 60 procent van alle iDevices

Apple heeft nieuwe cijfers bekend gemaakt over de adoptie van iOS 8. De laatste twee weken is het gebruik van Apple’s nieuwste OS gegroeid naar 60 procent. Dat is een stijging van 4 procent tegenover de vorige meting, die vond plaats op 10 november.

Het aantal iOS-apparaten dat van iOS 8 voorzien wordt, groeit steeds sneller. Twee weken terug stapte iedere dag 0,25 procent van de iOS-gebruikers over naar iOS 8, nu is dat 0,29 procent per dag. De groei van iOS 8 gaat geheel ten koste van iOS 7. Oudere iOS-versies blijven evenveel gebruikt.

Vorige week bracht Apple iOS 8.1.1 uit, dat bracht vooral snelheids­ver­beteringen voor de iPad 2 en iPhone 4s. Ook werden er bugs met de WiFi- en BlueTooth-verbinding opgelost. Al blijven daar klachten over bestaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 8 nu op 60 procent van alle iDevices
Sluiten