Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 6 november 2014

Hue-lampen nu sneller te bedienen met iOS 8-widget

Philips heeft de Hue-app uitgebreid met een widget voor het berichtencentrum van iOS 8. Dit maakt het bedienen van het licht een stuk sneller. Voorheen moest je iPhone ontgren­deld en de Hue-app opgestart, nu is het berichten­centrum open swipen genoeg.

De widget maakt het mogelijk om vijf vooraf geconfigureerde scènes als knop in het notificatie­centrum te plaatsen. Zo schakel je snel tussen veelgebruikte lichtstanden. Er is ook een ‘All off’ optie die alle lampen met één tap uitzet.

Philips kondigde de komst van de widget voor Hue-lampen al na de onthulling van iOS 8 in juni van dit jaar aan. Nu is deze voor iedereen beschikbaar in versie 1.7.0 van de Hue-app. De scènes voor de widget zijn via het Instellingen-menu in de Hue-app te stellen. Het is nog onduidelijk of ondersteuning voor Apple’s HomeKit bij Hue op de agenda staat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hue-lampen nu sneller te bedienen met iOS 8-widget
Sluiten