Genius Bar gaat ook Beats repareren

2 reacties

Sinds Apple audiofabrikant Beats in mei voor 3 miljard kocht, wordt de hardware-tak langzaam geintegrered. Eerder verplaatste de online verkoop van Beats zich al volledig naar de Online Apple Store. Nu gaat de Genius Bar ook service op Beats-hardware verlenen.

Apple heeft dit nog niet publiek aangekondigd. Volgens een interne memo die door TechBuffalo gevonden werd, kunnen klanten vanaf dinsdag 18 november bij de genius bar van Apple Stores terecht voor service en ondersteuning bij hoofdtelefoons, speakers en andere hardware van Beats.
Beats-Genius-Bar-leak
Het is onduidelijk of de ondersteuning meteen wereldwijd is, of dat de uitrol gefaseerd plaats zal vinden, met de VS als eerst. De precieze voorwaarden zijn nog niet bekend. Bij onrepareerbare iPhones is het mogelijk om tegen betaling van ongeveer 200 euro een ‘remanufactured’ exemplaar te krijgen. Mogelijk wordt zo’n regeling ook op Beats-producten van toepassing.

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  maconly

  het is nu al wachten bij de genius bar , dat zal met die oordoppen alleen maar toenemen.

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Het gaat een zooitje ongeregeld worden denk ik bij de Apple Stores.
  -Beats, Apple, en andere audiomerken.
  -Verschillende  watches met duizenden combinaties.

  Daar zijn alle kleine Apple Stores echt te klein voor, lijkt mij.