Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 november 2014
Leestijd: 1 minuut

Genius Bar gaat ook Beats repareren

Sinds Apple audiofabrikant Beats in mei voor 3 miljard kocht, wordt de hardware-tak langzaam geintegrered. Eerder verplaatste de online verkoop van Beats zich al volledig naar de Online Apple Store. Nu gaat de Genius Bar ook service op Beats-hardware verlenen.

Apple heeft dit nog niet publiek aangekondigd. Volgens een interne memo die door TechBuffalo gevonden werd, kunnen klanten vanaf dinsdag 18 november bij de genius bar van Apple Stores terecht voor service en ondersteuning bij hoofdtelefoons, speakers en andere hardware van Beats.

Het is onduidelijk of de ondersteuning meteen wereldwijd is, of dat de uitrol gefaseerd plaats zal vinden, met de VS als eerst. De precieze voorwaarden zijn nog niet bekend. Bij onrepareerbare iPhones is het mogelijk om tegen betaling van ongeveer 200 euro een ‘remanufactured’ exemplaar te krijgen. Mogelijk wordt zo’n regeling ook op Beats-producten van toepassing.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Genius Bar gaat ook Beats repareren
Sluiten