Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 november 2014

Geld terug voor Office 365-abonnees met iPad

Vorige werden niet alleen gratis Office-apps Excel, Word en PowerPoint voor de iPhone uitgebracht. Ook Office for iPad kreeg de mogelijkheid om documenten te bewerken zonder dat hiervoor een Office 365-abonnement nodig is.

Dit leidde tot teleurstelling bij iedereen die speciaal voor Office for iPad een abonnement op Office 365 afsloot en een jaar vooruit had betaald. Microsoft komt nu met een regeling. Gebruikers kunnen hun abonnement opzeggen en krijgen een deel van hun vooruitbetaalde abonnementsgeld terug.

Wie het Office 365-abonnement als in-app aankoop heeft aangeschaft, kan via iTunes Support een verzoekt tot terugbetaling doen. Als het abonnement via Microsoft of een reseller aangeschaft is, kan het verzoek tot terugbetaling direct bij Microsoft ingediend worden. De regeling loopt tot 31 januari 2015 en alle aanvullende voorwaarden staan op deze pagina.

Voorheen was het met Office for iPad en Office Mobile (iPhone) alleen mogelijk om documenten te openen en printen, om te bewerken was Office 365 nodig dat als jaarlijks of maandelijks abonnement verkocht wordt. Sinds vorige week is zo’n abonnement niet meer verplicht, maar geeft het nog wel toegang tot een aantal premium functies. Ook is onbeperkte opslagruimte in OneDrive inbegrepen. Office werkt tegenwoordig ook met Dropbox.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geld terug voor Office 365-abonnees met iPad
Sluiten