Flirtmoji: NSFW Emoji voor flirts of meer

6 reacties

Een gebrek aan Emoji heb je op iOS niet. Er zijn honderden keuzes, maar bij flirten of een ander soort spannend gesprek, kom je niet verder dan het uitdelen van een virtuele kus of knuffel. Liever iets spannenders? Dan bieden nieuwe ‘Flirtmoji‘ uitkomst.

Flirtmoji is een web-app met Emoji die je kunt kopiëren en in berichten plakken. Volgens de makers is fliten en over seks praten niet alleen leuk, maar ook natuurijk en belangrijk. De Emoji laten weinig aan de verbeelding over, je maakt je potentiële Grindr- of Tinder-date direct iets duidelijk.

Flirtmoji is een web-app omdat Apple de spannende icoontjes nooit in zijn app store zou toelaten. Daar geldt een streng beleid om de store voor de hele familie toegankelijk te houden.
flirtmoji-screens
Om de Flirtmoji te gebruiken, moet je eerst een account aanmaken. Daarbij is alleen een e-mail adres en wachtwoord noodzakelijk. Er is een privacy policy aanwezig en de makers zeggen je geen spam van derden te sturen. Ook voor updates van Flirtmoji zelf kun je je afmelden.

Naast een collectie gratis Flirtmoji, zijn er ook extra pakketten te koop met thema-emoji. Zo zie je maar, overal is een markt voor.

[Hat tip: The Verge] [Uitgelichte afbeelding via Cult of Mac]

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  BDM STUDIOS

  iBunny!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Op een enkele na vind ik de emoticons die ik hier zie nogal banaal, weinig bruikbaar en vooral erg lelijk. Als je zo weinig fantasie hebt dat je moet communiceren met dit soort plaatjes, dan is het wel treurig met je gesteld hahahah….:lol: Voor degenen die niet verder komen dan zinnen met twee of drie woorden, is het wel een uitkomst.
  Een beetje nuance is vaak veel leuker.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Ik ben bang dat ik geen vrienden (vriendinnen) maak, met het rondsturen van dergelijke ‘emoji’.

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  Dit meen je niet: lelijk, ze animeren niet en kosten (naast de gratis) ook nog geld?

 • Profielfoto
  Androidgirl

  Nee, inderdaad KW! Degene die dit soort infantiele dingen naar me toe gaat sturen, verwijder ik van mijn bucket-list. Ach ach ach:shock:

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Ik heb het idee dat Nederlanders deze heel normaal vinden bij verbale communicatie.