Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 november 2014

Fitbit-gegevens tóch in Gezondheid-app met Sync Solver

FitBit maakt populaire wearables, maar synchroniseert tot ergernis van iPhone-gebruikers niet met de Gezondheid-app van iOS 8. De fabrikant heeft meermaals gezegd dat ondersteuning voor HealthKit ook niet in de toekomst te verwachten is.

Een nieuwe app lost dit probleem op door de data uit je Fitbit-account te halen en aan de gezondheid-app van iOS 8 aan te bieden. Sync Solver for Fitbit is voor 89 cent te koop in de app store en synchroniseert iedere 24 uur.

De eerste synchronisatie dient handmatig te gebeuren. Daarna werkt de app volledig automatisch. Momenteel is er nog een probleem met stappen tellen. Omdat zowel iOS 8 als de Fitbit dit meten, kunnen dubbele waarden ontstaan. Gelukkig heeft de app een optie om bepaalde data niet te synchroniseren.
Downloaden en synchroniseren
Sync Solver for Fitbit is te downloaden in de App Store en is geoptimaliseerd voor iPhone en iPod Touch. iOS 8.1 is vereist.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fitbit-gegevens tóch in Gezondheid-app met Sync Solver
Sluiten