Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 20 november 2014

Beta OS X Yosemite 10.10.2 beschikbaar

Drie dagen nadat Apple alle gebruikers van OS X Yosemite trakteerde op een 10.10.1-update, komt het bedrijf al met een beta-versie uit van diens opvolger: 10.10.2. Vooralsnog is niet bekend welke Yosemite-bugs Apple in deze versie aanpakt.

Algemeen wordt verwacht dat er een oplossing komt voor aanhoudende WiFi-problemen waar sommige gebruikers mee kampen. Gehoopt werd dat deze problemen met de publieke update van begin deze week verholpen zouden worden, maar dat bleek niet het geval.

Ontwikkelaars die meedoen aan het betaprogramma van Yosemite krijgen de update automatisch aangeboden. Het zal nog zeker weken duren voordat de 10.10.2-update het beta-stadium verlaat en voor iedereen beschikbaar zal zijn. Nog even geduld dus, als je geen OS X-ontwikkelaar bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beta OS X Yosemite 10.10.2 beschikbaar
Sluiten