Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 november 2014

Eerste beta iOS 8.1.1 is goed nieuws voor bezitters iPhone 4S en iPad 2

In de nacht van maandag op dinsdag heeft Apple de eerste betaversie van iOS 8.1.1 uitgebracht. De nieuwe versie staat vooral in het teken van bugfixes en optimalisaties op het gebied van snelheid en stabiliteit. Ontwikkelaars kunnen de beta nu testen.

Vooral gebruikers van de iPhone 4S en iPad 2 zullen blij zijn als iOS 8.1.1 over enkele weken uitkomt. In de releasenotes noemt Apple expliciet een snellere werking op de twee oudste apparaten met ondersteuning voor iOS 8.

Het uitbrengen van een beta van een kleine release is nieuw, zeker gezien er geen nieuwe functies toegevoegd zijn. Mogelijk wil Apple een herhaling van iOS 8.0.1 voorkomen. Die versie zorgde ervoor dat gebruikers van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus niet meer konden bellen en maakte Touch ID onklaar.

 
De definitieve versie van iOS 8.1.1 wordt over enkele weken verwacht.

Reageer op artikel:
Eerste beta iOS 8.1.1 is goed nieuws voor bezitters iPhone 4S en iPad 2
Sluiten