Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 november 2014
Leestijd: 1 minuut

‘Eerste Belgische Apple Store opent herfst 2015 in Brussel’

Apple gaat niet een, maar drie Apple Stores in België openen. Dat bericht het Franstalig Belgisch dagblad Le Soir. Volgens de krant is het zeker dat er een Apple Store in Brussel komt die in de herfst van 2015 zal openen. Later volgen winkels in Genk en Antwerpen.

Over een Apple Store in Post Plaza in Gent gaan al langer geruchten. De komst van een Apple Store naar Brussel is nieuw. Volgens de krant krijgt Brussel en ‘flagship store’ in het prestigieuze woon-winkelgebied Le Toison d’Or waarvan de bouw zich momenteel in afrondende fase bevindt.

Het winkelgebied in het Zuidoosten van Brussel staat bekend als één van de belangrijkste Europese modebuurten. Een plaats waar een Apple Store niet zou misstaan. De Apple-winkel zou 1500m2 groot worden en zal beschikken over een mezzanine. Het totale winkelcentrum beslaat ruim 12000m2.

Het woon-winkelcentrum is momenteel in aanbouw.

Naast Brussel nog twee winkels in België
Volgens een bron dicht bij de zaak, is Apple niet tevreden met één winkel in België. Na zijn eerste “vlaggenschip” in Brussel, zal Apple in ook het Post Plaza Shopping Center een winkel openen. OMT berichtte eerder op basis van lokale bronnen al dat deze winkel in Apple’s planning stond.

Over de derde Belgische Apple Store, die volgens de krant in Antwerpen komt, is nog niets bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Eerste Belgische Apple Store opent herfst 2015 in Brussel’
Sluiten