Biografische Steve Jobs-film wisselt van studio en cast

4 reacties

Sony Pictures is niet langer betrokken bij de tweede Steve Jobs-film. De film wordt nu gemaakt in de studio’s van Universal Pictures. Het is niet bekend waarom Sony niet verder wilde met de eerste biografische film over het leven van de Apple-oprichter.

Er zijn ook veranderingen in de cast. Hoofdrolspeler Chistian Bale is ver­vang­en door Duitse acteur Michael Fassbender. Komiek Seth Rogen gaat waarschijnlijk de rol van Steve Wozniak op zich nemen. De film is gebaseerd op de biografie geschreven door Walter Isaacson.

Het is de tweede film over het leven van Steve Jobs. Vorig jaar kwam de indie-film jOBS met Aston Kutcher in de hoofdrol uit. Deze werd matig ontvangen. Van de aankomende biografische film wordt meer verwacht.

Fassbender-Jobs-640
Michael Fassbender gaat de hoofdrol in de Universal-film op zich nemen.

Hoewel de wissel van studio en acteurs waarschijnlijk voor een kleine vertraging zal zorgen, heeft de Apple-fan zeker iets om naar uit te kijken. Er doen grote namen uit de filmwereld mee. De regie is handen van Danny Boyle, hij regisseerde legendarische films als Slumdog Millionaire en Trainspotting. Ook scriptschrijver Aaron Sorkin is een zwaargewicht in de filmwereld, onder meer The West Wing en The Social Network komen van zijn hand. Het is nog niet bekend wanneer de film te zien is.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Christian Bale eruit, Fassbender erin:(y)

 • Profielfoto
  Bamboe81

  Goeie wissel van acteurs idd!

  Sowieso ben ik ook enorm fan van werk Aaron Sorkin. Want vergeet The Newsroom niet! (3de seizoen loopt nu BTW!). Ben hierom wel benieuwd naar deze film. Vond jOBS slapjes… Pirate of Sillicone Valley vond ik zelf beter.

 • Profielfoto
  Mac Daddy

  Kloppen al deze geruchten wel? Ik dacht dat Fassbender eerder werd genoemd dan Bale. Ook Danny Boyle staat nog niet vast toch?

 • Profielfoto
  MacFundamentalist.nl

  Bale en Fassbender zijn allebei een keer extreem afgevallen voor een filmrol. Lijkt me bij een vorm van typecasting om hen te vragen.
  Maar ik denk niet eens dat ik de moeite neem om die film te gaan kijken.