Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 november 2014
Leestijd: 1 minuut

Apple Store Lille geopend; op gunstige afstand van België

Belgische Apple-fans kunnen zich volgens de laatste berichten verheugen op de komst van maar liefst drie Apple Stores. Tot die tijd is de Apple Store in de Franse stad Lille, die dit weekend geopend werd, voor Belgische Apple-fans ook aardig in de buurt.

Lille ligt in het Noorden van Frankrijk, vlakbij de Belgische grens. Vanuit Gent of Brugge is het een uurtje rijden en vanaf Kortrijk of Roeselare nog geen half uur. De opening van de Apple Store vond afgelopen zaterdag plaats. Ondanks het slechte weer was het een druk feestje. Tijd voor foto’s!

De Apple Store in Lille is de 18de Apple Store in Frankrijk en bevindt zich aan de 1 rue Faidherbe in een monumentaal en statig pand. Voorheen was er een apotheek en parfumerie gevestigd. De Apple Store is ongeveer 1000 vierkante meter groot, verdeeld over twee verdiepingen.


Hoewel het pand aan de buitenkant lijkt op de Apple Store in Amsterdam, zijn er aan de binnenkant sterke gelijkenissen met de Apple Store in Den Haag. Zo is de Genius Bar ook met het 360-graden idee vormgegeven.

Voor iedereen in het Zuid-Westen van België, is de nieuwe Apple Store in Lille de snelste manier om bijvoorbeeld een nieuwe iPhone te reserveren. Inwoners van Antwerpen kunnen kiezen tussen Den Haag en Lille, het is ongeveer even ver rijden. De treinverbinding tussen Den Haag en Antwerpen is wel sneller en zonder overstap.

Foto’s via: Thiebout (tipgever), MacG en Facebook

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store Lille geopend; op gunstige afstand van België
Sluiten