Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 13 oktober 2014

Yosemite Public Beta 6 is uit

Drie dagen voordat Yosemite naar verwachting voor iedereen uitkomt maakt het niet heel veel meer uit, maar voor deelnemers aan het publieke beta-programma van Yosemite staat er iets leuks klaar in de Mac App Store: Yosemite Public Beta 6.

Het buildnummers van de derde Golden Master én de public beta 6 zijn gelijk: 14A388b, wat betekent dat de publieke beta inhoudelijk identiek is aan de laatste Golden Master. In de laatste twee Golden Masters waren de verbeteringen onzichtbaar, maar Golden Master 1.0 bracht een beetje nieuwe functionaliteit.

Hierdoor kun je als deelnemer aan het publieke beta-programma nu ook telefoontjes van je iPhone via Handoff opnemen op je Mac en kun je de icoontjes bewonderen waaraan Jony weer heeft zitten schaven.

Wil je alvast een indruk krijgen van de nieuwe features van Yosemite? Bekijk dan nu onze previews bij OMT Labs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yosemite Public Beta 6 is uit
Sluiten