Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 11 oktober 2014
Leestijd: 1 minuut

Winkels in iTunes 12 bèta krijgen likje verf

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en 
weer doorgaan. Dat lijkt op dit moment het motto van Apple. Er ging een hoop mis de afgelopen weken, maar Cupertino gaat gewoon door. Dat betekent 3 Golden Masters uitbrengen van Yosemite, en dat betekent ook iTunes 12 nog snel even een likje verf geven voor het komende week wordt losgelaten.

Bètatesters van iTunes 12 hebben een aangepaste interface voorgeschoteld gekregen. De stijl van Yosemite en iOS 7 is nu ook hier doorgevoerd. Randen, schaduwen en verloopjes moeten plaats maken voor dunne lettertypes en platte knoppen.

De iTunes Store wordt platter. Boven iTunes 11, onder iTunes 12.

Nog niet alle pagina’s binnen de iTunes Store zijn aangepast. Aangezien de verschillende winkels binnen de iTunes Store webbased zijn, kan Apple zonder het uitbrengen van een nieuwe versie van iTunes toch de nieuwe vormgeving uitrollen.

Randjes en verloopjes verdwijnen in iTunes 12. Boven iTunes 11, onder iTunes 12.

iTunes 12 komt waarschijnlijk beschikbaar met Yosemite. En Yosemite kunnen we komende donderdag verwachten tijdens het special event van Apple. By the way, heb jij al kaartjes voor OMT’s Keynote Party?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Winkels in iTunes 12 bèta krijgen likje verf
Sluiten