Twitter for Mac krijgt eindelijk update met ondersteuning voor foto’s

2 reacties

Het leek even alsof Twitter vergeten was dat het ook nog een Mac-app had. Maar na bijna tien maanden is de Twitter for Mac-app weer bijgewerkt. Het is geen spannende update. Functies die al langer in de iOS-app zitten, komen nu ook op de Mac.

Versie 3.1 van de app voegt ondersteuning voor tweets met maximaal vier foto’s toe, ook is het mogelijk om foto’s als priveberichten te sturen. Ook kan Twitter nu animated gifjes weergeven, al wordt daar nog een apart browser­venster voor geopend. De update staat klaar in de Mac App Store.¬†

Over compatibiliteit met OS X 10.10 Yosemite wordt in de release notes niet gesproken. Wie goed kijkt ziet ook dat het mentions-icoon vervangen is door een gebeurtenissen-icoon. Van advertenties is nog geen spoor te bekennen.

Belangrijkste verbetering: ondersteuning voor Tweets met meerdere foto's.
Belangrijkste verbetering: ondersteuning voor Tweets met meerdere foto’s.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Jordi.

    Dat mocht ook wel is tijd worden.. De Mac app loopt altijd maanden achter.

  • Profielfoto
    THX-1138

    Zoek idd net een nieuwe Mac app. Echofon voor de Mac lijkt niet meer vernieuwd te worden (de trending topics staat op worldwide. Kan niet aangepast worden) Op iOS twijfel ik tussen Tweetbot en Echofon. Echofon is wat soberder en past mooi bij iOS. Ik heb een hekel aan het zwart in de interface van Tweetbot. Nu dit Twitter-ding weer is een kans geven, maar het heeft ook wel weer die zwarte zijbalk..