‘Seth Rogen speelt Steve Wozniak in nieuwe Steve Jobs-film’

6 reacties
Nog geen beoordelingen.

Apple is opgericht door twee Steves. Steve Jobs is iedereen wel bekend, maar Steve Wozniak was het technisch genie op de achtergrond. Natuurlijk mag ‘Woz’ niet ontbreken in de biografische film die Sony Pictures over Steve Jobs maakt.

Er worden flink wat sterren gecast voor de tweede film over het leven van de Apple-oprichter. Eerder werd al bekend dat Christian Bale gecast is voor de rol van Steve Jobs. Volgens Vanity gaat Seth Rogen mede-oprichter Steve Wozniak spelen. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt.

Rogen is een populaire acteur die recent nog een hoofdrol in Bad Neighbors speelde. Eerder werkte hij mee aan de scripts van het tweede seizoen van Da Ali G Show. Hiervoor werd hij in genomineerd voor een Emmy Award. Rogen staat vooral bekend als komiek, maar speelt ook steeds meer serieuze rollen.

In tegenstelling tot de eerder verschenen indie-film jOBS, is de film van Sony Pictures gebaseerd op de officiële biografie van Steve Jobs. Er werken grote namen mee. De regie is handen van Danny Boyle, hij regisseerde legendarische films als Slumdog Millionaire en Trainspotting. Ook scriptschrijver Aaron Sorkin is een zwaargewicht in de filmwereld, onder meer The West Wing en The Social Network komen van zijn hand.

Beoordeel dit artikel

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Hydræ

  Seth wordt al vermeld op de IMDB
  http://www.imdb.com/title/tt2080374/

  Persoonlijk niet echt fan van.. hij was vreselijk in The Green Hornet. Ook Bad Neighbours was tenenkrommend.

 • Profielfoto
  Soulshaker

  Seth heeft veel betere films dan dat !

 • Profielfoto
  Baron Van Dedem

  Hij heeft wel een paar leuke films, maar hij speelt altijd het zelfde typetje. Het is nu afwachten of hij ook meer kan en een realistische weergave van de Woz kan neer zetten.

 • Profielfoto
  The Redesigner

  Wanneer stopt Hollywood nou eens met Steve Jobs?

 • Profielfoto
  App69

  Volgens het artikel op MC was het nog niet zeker dat hij de rol zou krijgen.
  Op OMT wel.
  Huiswerk beter maken.

 • Profielfoto
  computer space

  In Take this Waltz is ie erg goed. Sowieso goede film, van erg goede regisseur, voormalige horroractrice Sarah Polley