Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 31 oktober 2014

‘Seth Rogen speelt Steve Wozniak in nieuwe Steve Jobs-film’

Apple is opgericht door twee Steves. Steve Jobs is iedereen wel bekend, maar Steve Wozniak was het technisch genie op de achtergrond. Natuurlijk mag ‘Woz’ niet ontbreken in de biografische film die Sony Pictures over Steve Jobs maakt.

Er worden flink wat sterren gecast voor de tweede film over het leven van de Apple-oprichter. Eerder werd al bekend dat Christian Bale gecast is voor de rol van Steve Jobs. Volgens Vanity gaat Seth Rogen mede-oprichter Steve Wozniak spelen. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt.

Rogen is een populaire acteur die recent nog een hoofdrol in Bad Neighbors speelde. Eerder werkte hij mee aan de scripts van het tweede seizoen van Da Ali G Show. Hiervoor werd hij in genomineerd voor een Emmy Award. Rogen staat vooral bekend als komiek, maar speelt ook steeds meer serieuze rollen.

In tegenstelling tot de eerder verschenen indie-film jOBS, is de film van Sony Pictures gebaseerd op de officiële biografie van Steve Jobs. Er werken grote namen mee. De regie is handen van Danny Boyle, hij regisseerde legendarische films als Slumdog Millionaire en Trainspotting. Ook scriptschrijver Aaron Sorkin is een zwaargewicht in de filmwereld, onder meer The West Wing en The Social Network komen van zijn hand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Seth Rogen speelt Steve Wozniak in nieuwe Steve Jobs-film’
Sluiten