Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 15 oktober 2014

Oeps… iPad Air 2 en iPad mini 3 bevestigd

Oeps, foutje, bedankt… Een iBook met een handleiding voor iOS 8.1 gemaakt door Apple zelf is zojuist verschenen in het boekenhoekje van de iTunes Store. In de previews die getoond worden laat Apple een iPad mini 3 en een iPad Air 2 zien.

Het boek zelf is helaas nog niet te downloaden, maar de previews laat wel zien wat we al dachten: er komt geen 12″ reuzen iPad en zowel de iPad mini als de iPad Air worden voorzien van Touch ID-sensoren, waarmee de toegangscontrole verloopt met je vingerafdruk.

Verder zijn de iPads qua uiterlijk en knoppen identiek aan de modellen die nu in omloop zijn, al zullen ze waarschijnlijk wel dunner zijn en zijn de volume-knoppen vormgegeven als de iPhone 6. Op een vervolgpagina staat iets anders interessants: de camera van de iPad Air 2 kan straks iets meer dan die van de iPad Mini 3: burst foto’s maken. Hiermee creëert Apple ook een verschil naast de maatvoering.

Ten slotte leren we uit het lek dat met de nieuwe iPads ook iOS 8.1 het levenslicht zal zien, maar ook dat is nauwelijks nieuws te noemen. Apple is zelf inmiddels achter de blunder en heeft de onthullende screenshots snel uit de iTunes Store verwijderd.

Bron: 9to5Mac

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps… iPad Air 2 en iPad mini 3 bevestigd
Sluiten