Mailbox for Mac voor iedereen beschikbaar

2 reacties

Mail wegvegen met de Mailbox-app kan al enige tijd op iOS en eerder dit jaar werd een betaversie voor de Mac gelanceerd. Hier werd met een wachtrij gewerkt. Niet iedereen kon de app meteen downloaden, maar vandaag is daar verandering in gekomen.

Mailbox for Mac is nu direct voor iedereen te downloaden. De mail-app bevindt zich nog steeds in betafase, maar er zijn geen invites of wachtrijen meer. Naast het openstellen van de betaversie, heeft ook de iOS-app een update gekregen. Deze is nu geoptimaliseerd voor de iPhone 6 (Plus).

De kracht van Mailbox is dat het mail niet beschouwt als mail, maar als todo’s. En daar handelt het naar met zijn workflow en interface. Mailtjes kunnen op je iPhone met een swipebeweging gearchiveerd of verwijderd worden, of gesnoozed worden om te behandelen op een ander moment. Mailbox voor de Mac neemt dit over van zijn iOS broertje.

Hoewel Mailbox tegenwoordig van Dropbox is, heeft het ook onuitwisbare banden met Apple. Het zoontje van Senior Vice President Eddy Cue is één van de bedenkers van de app.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Needler

    De enige mail die ik wil laten behandelen als to-do’s is mijn werk mail. Maar dat is een Exhange account (zoals 80% van al het corporate mailverkeer). En dat werkt niet. Helaas geen Mailbox voor mij dus.

  • Profielfoto
    iGuy

    Ik heb de bèta een tijdje gebruikt, maar miste het versturen van mails vanaf meerdere accounts en de alias-verwerking, wat met gmail.com en Apple’s Mailapp wel kan. Wellicht dat verbeterd wordt in de toekomst!