Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 31 oktober 2014

Koopje doen? Check de goed verstopte opruimingshoek in de Online Apple Store

Het is algemeen bekend dat Apple niet aan korting of aanbiedingen doet. iPads, iPhones en Macs kosten altijd hetzelfde in de Online Apple Store. Maar er is één klein hoekje op de Apple-website waar dat niet opgaat en waar je tegen een leuk koopje aan kan lopen.

Helemaal aan de onderkant van de webpagina op store.apple.com staat een linkje naar Gereviseerde apparatuur en opruiming. Daar zijn Apple-producten met korting te vinden. Het zijn gereviseerde producten met een jaar garantie. Gereviseerd wil zeggen dat Apple ze heeft gereinigd, opgeknapt, getest, defecte onderdelen heeft vervangen en opnieuw verpakt.

Het aanbod aan gereviseerde producten is constant verschillend, want het zijn bijvoorbeeld producten die kopers hebben teruggestuurd nadat ze zich hebben bedacht. De producten krijgen een nieuw serienummer. Hier lees je meer over het revisieproces.

Momenteel zijn de iPad, iPod en Accessoires gereviseerd verkrijgbaar.

Wat scheelt dat concreet? De iPad Air 16GB is bijvoorbeeld gereviseerd verkrijgbaar voor 339 euro, een korting van 60 euro. De Airport Extreme wordt voor 169 euro verkocht, de normale prijs is 199 euro. Doe er je voordeel mee!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koopje doen? Check de goed verstopte opruimingshoek in de Online Apple Store
Sluiten