Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 oktober 2014

KLM en Uber starten samenwerking

Uber en KLM hebben aangekondigd samen te gaan werken. Het is nu mogelijk om direct een Uber-taxi bij je vliegreis met KLM te boeken. Handig om van of naar het vliegveld gereden te worden, of te gebruiken tijdens een citytrip in een Europese stad naar keuze.

De samenwerking werd vandaag op een speciale website van KLM aangekondigd. Bij het boeken van een vlucht naar een Europese bestemming krijgen reizigers gratis 30 euro Uber-tegoed dat tijdens de reis vrij te besteden is in alle Europese landen en steden waar Uber actief is.

Het Uber-tegoed komt in de vorm van een actiecode die via de app van de taxidienst in te wisselen is. Via de website van KLM kan ook meteen een route gepland worden waarbij het Uber-tegoed al in de prijs verrekend is.

KLM is het eerste grote bedrijf dat gebruikmaakt van de Uber API die een aantal maanden geleden aangekondigd werd. Waarschijnlijk volgen binnenkort meer samenwerkingen tussen de taxidienst en bedrijven.

Reageer op artikel:
KLM en Uber starten samenwerking
Sluiten