It’s been way too long… voor een OMT Keynote Party

Koen van Tongeren op 10 oktober 2014 11 reacties Laatste door ernst.

Artboard 1

Volgende week donderdag 16 oktober organiseert Apple weer een evenement om de pers bij te praten over nieuwe producten. Retina iMacs, 4K-schermen of gewoon een stapel nieuwe iPads? Nog niets is zeker, behalve het feit dat Apple het evenement zal livestreamen én dat OMT er weer een Keynote Party omheen organiseert en jij kunt erbij zijn!

Wil jij samen met andere Apple-fans, -connaisseurs en -vrienden de keynote volgen op een groot scherm, inclusief een OMT LIVE voor- en nabespreking met interessante gasten en een buffet met hapjes en drankjes? Kom dan ook op 16 oktober naar Studio Hofplein in Rotterdam voor de enige echte OMT Keynote Party! Kaarten kun je online bestellen, maar wacht niet te lang want op is op! 

Wat kan ik verwachten?
Heb je een kaartje voor de OMT Keynote Party? Dan ben je van harte welkom in Studio Hofplein vanaf 17.30 uur. Je bent dan ruim op tijd om een hapje en een drankje te nemen voordat de OMT LIVE-voorbespreking begint om 18.30 uur. Om 19 uur schakelen we live over naar Cupertino om het evenement te bekijken. Na afloop doen we een korte wrap-up met onze gasten. Vervolgens kun je nog uitgebreid nababbelen en -analyseren over de onthullingen met ons, onze gasten en bezoekers.

Gedurende de hele avond is er catering aanwezig. Met een toegangsbewijs voor de OMT Keynote Party word je getrakteerd op een aantal drankjes (fris en alcoholisch), een buffetdiner voorafgaand en tijdens het evenement en borrelhapjes na de keynote.

Waar vindt de Keynote Party plaats?
De OMT Keynote Party vindt plaats in de vaste stek voor OMT LIVE en OMT Café; Studio Hofplein. De studio is gevestigd in het gebouw Katshoek aan Heer Bokelweg 157 in Rotterdam.

Hoe kom ik er?
Studio Hofplein ligt op 13 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal aan de Heer Bokelweg 155. Met de auto is het bereikbaar via afslag 14 van de A20. Volg de borden centrum en ga bij de laatste stoplichten voor het spoorviaduct links af. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw, maar let op: betaald parkeren tot 23 uur.

Koen van Tongeren is mede-oprichter van One More Thing. Daarnaast is hij zelfstandig filmmaker en is hij te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Lees meer artikelen van Koen.

En nu?

11 reacties

Profielfoto

tomhhw op 10 oktober 2014

Tickets zijn binnen! Zin in!

Profielfoto

Raymon [moderator] op 10 oktober 2014

Gezellig Tom!:-)

Profielfoto

marckq op 10 oktober 2014

Lekker weer een “ouderwetse” OMT keynote party!! Ticket in the pocket, Heb er zin in!!! :grin:

Profielfoto

The_Xylon op 10 oktober 2014

Zo net een kaartje besteld.
Normaal gesproken keek ik altijd thuis en ben nog nooit naar de keynote party geweest. Ben benieuwd!

Profielfoto

VxP op 10 oktober 2014

Ook benieuwd naar de bottelhapjes:grin:

Profielfoto

MvdM op 11 oktober 2014

Kaartje besteld. Hoeveel kaarten zijn er eigenlijk?

Profielfoto

bartvanderveer op 11 oktober 2014

ik kom eraan, een keer in de studio kijken…

Profielfoto

MvdM op 11 oktober 2014

ik kom eraan, een keer in de studio kijken…

Precies… beetje aan de knopjes draaien enzo:P

Profielfoto

IcyDragon68 op 13 oktober 2014

Hopelijk werkt deze  Stream wel!

Profielfoto

BartFolkers op 14 oktober 2014

Jammer, ik kan niet. Tot nu toe elke keer geweest:(

Profielfoto

ernst. op 15 oktober 2014

Tickets zijn binnen! Zin in!

:shock: Moet je ook nog betalen om te komen kijken? Dacht altijd dat het een open invite was dat bijwonen van dit soort evenementen, en wie het eerst maalt,die het eerst haalt. adagium. Eten en drinken uiteraard voor eigen rekening.

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?