Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 3 oktober 2014

iPad-event op 14, oh nee; 21, oh nee; 16 oktober

14 oktober, nee 21 oktober, nee 16 oktober! Inmiddels weten wij ook niet meer wanneer Apple het gedoodverfde iPad-evenement gaat houden. Dat er in oktober nieuwe iPads (en mogelijk Macs) onthuld worden tijdens een event staat zo goed als vast.

Het doorgaans goed-geïnformeerde Re/code is er uit. Bronnen hebben de site verteld dat donderdag 16 oktober dé dag is waarop de volgende generatie iPad aangekondigd wordt. Apple zou na het immense Flint Center voor het iPhone-/ Pay-/ Watch-evenement het feestje nu klein willen houden. Als locatie wordt het Town Hall-zaaltje op Apple’s Infinite Loop-campus genoemd. 

Afgaand op geruchten die eerder deze week de ronde deden zouden naast nieuwe iPads (met Touch ID en in nieuwe kleurtjes) misschien ook nieuwe Retina Macs, Mac mini’s en OS X Yosemite de spotlight opeisen.

Welke dag het ook wordt en wat er ook aangekondigd wordt, je kunt van één ding zeker zijn: OMT zal live verslag doen van het evenement in woord in beeld. Stay tuned!

Reageer op artikel:
iPad-event op 14, oh nee; 21, oh nee; 16 oktober
Sluiten