iPad Air 2/mini 3 vandaag bij Apple Store

Apple rmens 24 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

De iPad Air en 2 iPad mini 3 zijn al een tijdje te bestellen bij de Online Apple Store of een van de Apple Premium Resellers is ons land. Vandaag hebben de nieuwe iPads ook hun entree gedaan in de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

De iPads zijn direct te koop. Hoewel er geen enorme rij voor de deuren van Apple Stores staat, waarschuwt Apple dat de voorraad beperkt is. Voor wie eerst wil ervaren hoe dun een iPad van 6,1 millimeter echt is, liggen bij de Apple-winkels nu genoeg demo-modellen op tafel.

Apple Premium Resellers iCentre, Amac, Xando en ivizi hebben de iPad Air 2 nog niet geleverd gekregen en ook nog geen demo-modellen beschikbaar. Zij verwachten aanstaande woensdag de eerste levering van Apple. Enkele winkels hebben de iPad mini 3 al wel op voorraad.

Wie vandaag nog een iPad Air 2 of iPad mini 3 van dichtbij wil zien, rest niets anders dan een ritje Amsterdam, Den Haag of Haarlem. Blijft je in het herfstweer liever binnen? Aan het eind van de middag zal OMT in een extra uitzending van OMT LIVE de iPad Air 2 en iPad mini 3 live uitpakken en een eerste hands-on doen. De precieze tijd wordt later vandaag bekendgemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen