Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 oktober 2014

Goh, de Samsung Galaxy Note 4 buigt ook

De maker van de beruchte iPhone 6 Plus bend video heeft ook de Galaxy Note 4 aan een ‘test’ onderworpen. Net als praktisch iedere smartphone met aluminum elementen, buigt de nieuwste Samsung-phablet ook. Op precies dezelfde plaats als de iPhone 6 Plus.

Er zit ook een boodschap aan alle haters en Apple-fanboys in de video.


Zoals verwacht buigt de Note 4 onder grote druk net zo makkelijk als de iPhone 6 Plus. De Samsung is voorzichtig terug te buigen. De Galaxy Note 3 werd eerder al aan een test onderworpen en bleek uit zichzelf terug te buigen. Het grote verschil is dat laatstgenoemde een plastic toestel is.

Zijn we aangekomen op het punt waar we ons van iedere nieuwe telefoon afvragen; will it bend? Het lijkt er wel op. De video van Unbox Therapy is dit keer echter een stuk genuanceerder, er wordt uitgelegd dat dit geen dagelijks gebruik is en dat het niet de bedoeling is om dit thuis na te doen.

Note 4 of iPhone 6 Plus, bij dagelijks gebruik onder normale oms­tan­dig­heden zal geen enkel toestel zomaar buigen. Met die conclusie was dit hopelijk de laatste bend video. Terug naar will it blend, dat was meer dan genoeg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goh, de Samsung Galaxy Note 4 buigt ook
Sluiten