Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 13 oktober 2014

‘Donderdag geen Retina MacBook Air’

De dunste MacBook moet het nog even zonder Retina-scherm doen, volgens het doorgaans zeer betrouwbare Re/Code heeft Apple geen plannen om tijdens het special event donderdag een nieuwe Retina MacBook Air uit de doeken te doen.

Dit wil niet zeggen dat de Retina Air geheel niet komt, waarschijnlijk onthult Apple deze op een later moment. Een nieuwe iMac met Retina Display zou wel op het programma staan. Daarnaast komen nieuwe iPads en OS X 10.10 Yosemite volgens Re/Code uitgebreid aan bod.

Het is een publiek geheim dat Re/Code zeer nauwe banden met Apple heeft, vaak wordt gespeculeerd dat Apple bewust informatie aan de website doorspeelt om verwachtingen van het publiek te beïnvloeden.

Na een verdunningskuur komt voor de iMac waarschijnlijk wel een Retina Display.

Het Apple-evenement start aanstaande donderdag 16 oktober om 19:00 uur, vanaf 18:30 uur kan je al kijken naar de OMT LIVE voorbeschouwing. Apple zal het evenement live streamen, ook OMT zal na onze voorbeschouwing meteen naar Tim Cook op het podium schakelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Donderdag geen Retina MacBook Air’
Sluiten