Bright Day: 50x gratis met OMT!

Door: Jan David Hanrath - 3 reacties

Zaterdag 8 november schijnt er een helder licht boven de Westergasfabriek in Amsterdam. Dan is het opnieuw Bright Day, een dag georganiseerd door Bright met cutting edge gadgets, state of the art design en inspirerende innovators.

Je kunt kaartjes kopen voor een tientje per stuk, maar wanneer je OMT volgt op Facebook en hier aangeeft waarom jij moet winnen, maak je kans op twee van de vijftig vrijkaarten die wij mogen weggeven.

Op Bright Day kun je kiezen: je kunt de hele dag¬†ge√ęntertaind worden door sprekers, waaronder Silicon Valley-ster van Nederlandse bodem en Flipboard CTO Arthur van Hoff, Kweekvleestechnoloog Koert van Mensvoort en Universitair hoofddocent robotica Chris Verhoeven.

Maar je kunt ook hands on de nieuwste gadgets ervaren. BMW is er met de nieuwe elektrische i3 en i8. Sony, Philips, Samsung, Honeywell en Asus vechten om jouw aandacht met hun nieuwste connected producten. Je vind een selectie van producten uit de Dutch Design Week, een aantal initiatieven en kunstprojecten rond Virtual Reality en 3D printen en nog veel meer.

De grootster dan anders opgezette Bright Day in de Westergasfabriek wordt traditiegetrouw afgesloten met een uitpakparty door niemand minder dan meister auspäcker David Lemereis.

Doe daarom mee, win en ben erbij!

Winnaars krijgen via Facebook bericht.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  MEEUW

  Dus je betaald 10 euro voor uren lang reclame ?
  of begrijp ik dat verkeerd :D?

 • Profielfoto
  steveb

  Dus je betaald 10 euro voor uren lang reclame ?
  of begrijp ik dat verkeerd :D?

  ken jij 1 expo waar dat niet zo is.

 • Profielfoto
  ---

  Hmm wel leuk, maar heb de vorige Bright Day teruggekeken op YouTube, viel me echt tegen. Alles mislukte of werkte niet. Erg jammer! Al dan niet een leuke kans en een tweede kans verdienen ze wel!