Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 27 oktober 2014

Bright Day: 50x gratis met OMT!

Zaterdag 8 november schijnt er een helder licht boven de Westergasfabriek in Amsterdam. Dan is het opnieuw Bright Day, een dag georganiseerd door Bright met cutting edge gadgets, state of the art design en inspirerende innovators.

Je kunt kaartjes kopen voor een tientje per stuk, maar wanneer je OMT volgt op Facebook en hier aangeeft waarom jij moet winnen, maak je kans op twee van de vijftig vrijkaarten die wij mogen weggeven.

Op Bright Day kun je kiezen: je kunt de hele dag geëntertaind worden door sprekers, waaronder Silicon Valley-ster van Nederlandse bodem en Flipboard CTO Arthur van Hoff, Kweekvleestechnoloog Koert van Mensvoort en Universitair hoofddocent robotica Chris Verhoeven.

Maar je kunt ook hands on de nieuwste gadgets ervaren. BMW is er met de nieuwe elektrische i3 en i8. Sony, Philips, Samsung, Honeywell en Asus vechten om jouw aandacht met hun nieuwste connected producten. Je vind een selectie van producten uit de Dutch Design Week, een aantal initiatieven en kunstprojecten rond Virtual Reality en 3D printen en nog veel meer.

De grootster dan anders opgezette Bright Day in de Westergasfabriek wordt traditiegetrouw afgesloten met een uitpakparty door niemand minder dan meister auspäcker David Lemereis.

Doe daarom mee, win en ben erbij!

Winnaars krijgen via Facebook bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bright Day: 50x gratis met OMT!
Sluiten