Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 oktober 2014

Blendle vangt 3 miljoen uit het buitenland

Het gaat goed met de alternatieve online krantenkiosk Blendle van Alexander Klöpping en Marten Blankesteijn. Vanavond werd bekend dat The New York Times Company en het Duitse Alex Springer Verlag gezamenlijk 3 miljoen euro investeren in Blendle.

De investering maakt het mogelijk om Blendle internationaal uit te rollen. Met Blende lees én betaal je kranten en tijdschriften per artikel. Je kunt eenvoudig zoekfilters instellen en zien welke artikelen vrienden interessant vonden.

Sinds kort kun je via Blendle ook hele kranten en tijdschriften lezen, zonder dat het een fortuin kost. De prijs wordt namelijk nooit hoger dan de editieprijs. Eerder spraken we Alexander Klöpping over Blendle in OMT LIVE.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Blendle vangt 3 miljoen uit het buitenland
Sluiten