Maarten
Maarten Nieuws 16 oktober 2014

Apple Store offline in aanloop naar event

Met nog even te gaan voordat Tim Cook het podium bestijgt in Cupertino is de online Apple Store offline gehaald. De winkel zal worden gevuld met nieuwe producten en informatie in aanloop naar de aankondigen van vanavond. iCloud is nog wel bereikbaar.

De verwachting is dat er vanavond twee nieuwe iPads het levenslicht zien en dat OS X Yosemite gelanceerd zal worden. Eerder vandaag verschenen de actuele verwachtingen op OMT. Zoek je in de tussentijd iets om te doen, dan kun je alvast je Mac klaarmaken voor de update van het nieuwe besturings­systeem. In drie stappen ben je helemaal klaar voor de lancering.

Opmerkelijk: de oude header is nog zichtbaar.

OMT doet live verslag van de aankondigingen en start om 18:30 uur met een voorbeschouwing. Aan tafel schuiven interessante gasten aan en de volle zaal komt aan het woord tijdens OMT’s Keynote Party. Wanneer de livestream van Apple beschikbaar komt zetten wij deze direct door. Zo mis je geen seconde het Apple Special Event.

Kijk mee vanaf 18:30 uur via: onemorething.nl/live

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store offline in aanloop naar event
Sluiten